Ева Лонгория поддържа искрящ (буквално и преносно) сексапилен стил на 77-ия

...
Ева Лонгория поддържа искрящ (буквално и преносно) сексапилен стил на 77-ия
Коментари Харесай

Ева Лонгория е ослепително секси в Кан

Ева Лонгория поддържа бляскав (буквално и преносно) сексапилен стил на 77-ия годишен кино фестивал в Кан. Със страхотна рокля на Elie Saab Couture, актрисата притегли вниманието с възхитителна визия. 
 Защо Ева Лонгория се мести в Испания
Защо Ева Лонгория се мести в Испания

Тенденциозно от ден на ден холивудски артисти избират страната за собствен дом

С високи обувки в сребристо на платформа, Лонгория дойде на премиерата на Emilia Perez в светлосиня рокля с блестящи презрамки, висящи елементи и голям брой дръзки отрязъци.

Горе, дръзката синьо-зелена рокля включваше деколте със сърце, очебийно от многоцветни презрамки и комплициран претекст с мъниста, който се разклоняваше около лявото рамо на актрисата на обособени влакна. Под бюста извърнат V-образен изрез разкриваше част от торса на Лонгория, до момента в който полата на роклята беше с голяма цепка до бедрото. 
 Снимка 665818

Лонгория носеше роклята с доста убеденост и великолепие. Тя съчета ослепителната визия с подобаващи аксесоари, в това число голям брой сребърни пръстени и висящи обеци с форма на елмаз (и инкрустирани с диаманти). Актрисата избра зашеметяващи сребристи сенки за очи, керемиденочервен руж и гланц за устни.
 Снимка 665817

Невероятната визия на Лонгория последва страхотната й рокля от предната вечер, когато тя участва на премиерата на Kinds of Kindness - новия филм на режисьора на  " Клети създания " на Йоргос Лантимос.
 Снимка 665820

Наскоро стана ясно, че и брачният партньор й Пепе Бастон ще се реалокират в Испания. 49-годишната американска актриса и 56-годишният мексикански предприемач ще се реалокират за в този момент краткотрайно със сина си Сантяго, който е на 5 години. Двойката, която до момента живееше в Лос Анджелис, разгласи за продажба къщата си в Бевърли Хилс за към 18 милиона евро и се готви да стяга куфарите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР